کباب چنجه رضاخانی۲

🌟روش تهیه کباب چنجه اصیل راسته و فیله گوسفند 🥰مخصوص کباب‌خور‌های قهار وخوش‌سلیقه

در زمانهای نه‌چندان دور  در سرزمینی پرافتخار که مردها جوانمرد و زنها شیرزن و کودکان شاد و سلامت و سگها پاسبان و  گربه‌ها موش‌گیر بودند، هنوز کسی به فکر «پنبه و پفکی» کردن گوشت لذیذ گوسفند نیفتاده‌بود


کباب چنجه اصیل تهیه شده از گوشت تازه بره، کباب مورد علاقه کباب‌دوستان قهار بود زیرا طعم عالی و خالص گوشت و بافت طبیعی و به‌قدر کافی نرمِ گوشت بره، در هر لقمه این کباب آبدار و لذیذ، بغایت لذت‌بخش بود

برای شما در این ویدیو، روش تهیه و لذت بردن از طعم نابِ کباب محبوب روزگاران اوج افتخار خوراک پارسی را به زبان ساده و بطور دقیق و کامل به شما آموزش می‌دهیم


تهیه این کباب آسان برای ۴ نفر، فقط به این مواد اولیه نیاز دارد

گوشت راسته و فیله گوسفند نر جوان ۱ کیلو

پیاز درشت زرد یا سفید (حدود ۳۰۰ گرم) یک عدد

نمک یک قاشق مربا‌خوری

برای سس رومال: کره طبیعی و آبلیمو از هریک ۲ قاشق غذاخوری

(این کباب اصالتا فاقد فلفل سیاه بوده اما در صورت علاقه، یک نوک قاشق چای‌خوری به گوشت اضافه کنید)

مشاهده و دانلود