نحوه کباب عالی



🥰 نحوه درست کردن کباب اصیل ایرانی فوق العاده محشر 💪

براتون آموزشی گذاشتیم فوق العاده کاربردی ، یکبار تست کن 

نخست اینکه این کباب تحت هیچ شرایطی ابدا امکان ندارد از سیخ بریزد، و همچنین برای سیخ زدن بسیار راحت و خوش دست بوده و برای تمرین و یادگیری سیخ گرفتن کباب کوبیده، گزینه ای بی نظیر است ترکیبات این کباب لذیذ و خوش عطر و آبدار، حاصل ۳۰ سال تجربه است و به گونه ای هنرمندانه تنظیم شده، بطوری که مشکل پسند ترین عاشقان کباب را شیفته خود می کند تمامی مراحل آماده سازی و چرخ کردن و سیخ گرفتن و کباب کردن و کنترل آتش و بسیاری نکات آموزشی مهم و مفید، بطور واضح و گام به گام آموزش داده شده مواد مورد نیاز برای ۵ پرس: سینه مرغ تازه ۶۰۰ گرم قلوه گاه گوسفند ۴۰۰ گرم پیاز چرخ کرده آب گرفته ۲۰۰ گرم سیر تازه (مطلقا و ابدا از پودر سیر استفاده نکنید) ۳-۴ حبه پیازچه ۸ شاخه ساقه سیر سبز ۳ شاخه جعفری خرد شده ۱/۲ فنجان فلفل سبز تند ۳-۴ عدد پودر فلفل قرمز ۱/۲ قاشق مرباخوری ادویه کاری (نوع مادراس، مارک کشتی نشان) ۱ قاشق چایخوری تا حداکثر ۳ قاشق چایخوری فلفل سیاه تازه آسیاب شده ۱ قاشق غذاخوری نمک ۱ قاشق غذاخوری

مشاهده و دانلود