پاورپوینت-تغذیه-در-icu
پاورپوینت تغذیه در ICU
فرمت فایل دانلودی: .zip
فرمت فایل اصلی: ppt
تعداد صفحات: 56
حجم فایل: 1739 کیلوبایت
قیمت: 40000 تومان

دانلود پاورپوینت با موضوع تغذیه در ICU،
در قالب ppt و در 56 اسلاید، قابل ویرایش.


بخشی از متن پاورپوینت:
اولین موارد قابل بررسی در زمان مشاوره تغذیه:
میزان هوشیاری
وزن
قد
ادم
نوع تغذیه
وجود یا عدم وجود سوءتغذیه
میزان هوشیاری یا GCS:Glasco coma scale
8GCS<  ،آسیب شدید
13-9 = GCS،آسیب متوسط
15-14 = GCS، آسیب خفیف
قدمهای بعدی در زمان مشاوره تغذیه:
ثبت اطلاعات بیمار
جمع بندی موارد مشاهده شده و ثبت شده
انجام محاسبات
محاسبه کالری
تنظیم رژیم بیمار
اجرای رژیم
پیگیری اجرا
اثربخشی
همکاری با پرستاران و پزشکان   
محاسبه قد و وزن بیمار:
استفاده از جداول مخصوص
سؤال از بیمار یا همراهان وی
استفاده از تختهای ویژه
تخمین قد و وزن بیمار
محاسبه وزن از روی قد
نوع تغذیه بیمار:
تغذیه دهانی: معمولی، مایعات
تغذیه انترال
تغذیه پار انترال
محاسبه کالری مورد نیاز:
محاسبه REE:
فرمول هریس-بندیکت
میفلین
فرمولهای خلاصه
جداول موجود در فصل انرژی کتاب کراوس
جدول ESPEN
فاکتورهای سطح فعالیت جسمی:
بی حرکتی: 39/1 – 1
فعالیت کم: 59/1– 4/1
فعال : 89/1 – 6/1
بسیار فعال: 5/2 – 9/1
محاسبه  TEF:
10% REE + EEPA
محاسبه جثه:
دور مچ/قد
جدول گروه‌‌های غذایی:
تغذیه انترالتعریف: تجویز مواد مغذی به داخل مجرای گوارشی از خلال یک لوله یا کاتتر
انواع تغذیه انترال:
1-بینی- معدی: توده ای، قطره‌ای، قطره‌‌ای متناوب
2-بینی- دوازدهه یا بینی به ژژنوم
3-گاستروستومی یا ژژنوستومی
4- PEG
نگرانی عمده تغذیه با لوله: آسپیراسیون فرمولا به داخل مجاری هوایی
جلوگیری: سر و کتف بیمار در حین گاواژ و بلافاصله پس از تغذیه بالاتر از سینه‌اش باشد(45 درجه)
کنترل بیماری که تغذیه لوله‌ای دارد:
1-ناراحتی و نفخ شکمی
2-کنترل مایعات دریافتی و برون ده
3-باقی مانده معده
4-ادم
5-مدفوع
6-وزن
7-کفایت دریافتی
8-الکترولیت،اوره و کراتینین
9-دهیدراسیون
10-گلوکز، کلسیم، منیزیم، فسفر
تغذیه در ICU
شایع ترین مشکلات: کاهش وزن و سوءتغذیه
اهمیت زمان شروع حمایتهای تغذیه ای
نتایج سوءتغذیه: افزایش بیمارای و مرگ و میر
افزایش مدت بستری
افزایش ابتلا به عفونت
هزینه بیشتر
آسیب بهبود زخم
بزرگترین و سنگین ترین عضله بدن: دیافراگم
در شرایط ثابت باید تغذیه انترال شروع شود
زمان استفاده از تغذیه انترال:
ناتوانی در مصرف غذا
ناتوانی در مصرف غذای کافی
اختلال هضم و جذب و متابولیسم
موارد عدم استفاده از تغذیه انترال:
انسداد کامل گوارشی
اسهال شدید
فیستول
پانکراتیت حاد
شوک
عدم رضایت بیمار

دانلود فایل
پرداخت با کلیه کارتهای عضو شتاب امکان پذیر است.